Go#verdomme......

Weer mijn aller- allerlaatste toets voor afstuderen niet gehaald!! GRRRRR!!! <img src='http://forum.xpdite.net/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt=':'(' /> :mad: <img src='http://forum.xpdite.net/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt=':'(' /> Ik mocht hem deze keer mondeling doen en had dus - achteraf ten onrechte - gedacht dat dit betekende dat ik mijn antwoorden wat meer kon verduidelijken en verdiepen, maar niks was minder waar! Ik kreeg 2 uur voorbereidingstijd (normaal 3 uren) want het mondeling was dan ook nog een uur, want, was de reden, ik hoefde nu alles alleen maar te lezen en niet mijn antw. op te schrijven.. voor de duidelijkheid 3 uren is voor mij al heel krap. Anyway, ik had alles binnen 2 uur gelezen en even de vragen doorgekeken en af en toe snel wat op papier gezet en toen mocht ik mijn mondeling doen. Ik mocht dus nu mijn antw van papier voorlezen (en voor de duidelijkheid, de helft stond maar op papier, want ik had immers niet meer tijd gehad). HEt was een grote chaos... (vooral in mijn hoofd..).

Niet gehaald dus. Of dat nu alleen aan bovenstaande ligt is een ander verhaal, maar het heeft zeker meegespeeld. SHIT SHIT SHIT dus!!! En ik had nog zo geoefend (het is geen leertoets voor de duidelijkheid, je kunt er helaas bijna niks voor doen. Nou ja, ik moet zeer regelmatig lezen, maar dat doe ik al meer dan genoeg..

Anyways, ze weten nu ook niet wat ze met mij moeten. Gaat ongetwijfeld wel weer tig weken overheen voordat ze het wel weten.. (en dan gewoon lekker collegegeld blijven betalen, want ja, dat hebben ze het liefst. Geld innen zonder dat ze daar zelf iets voor hoeven te doen. Heb afgelopen jaar dus al 1600 euris neergeteld voor 2 toetsen.. gaat lekker dus). Mijn voorstel om mij gericht opdrachten te laten maken en dat te laten inleveren gaat 'm waarschijnlijk niet worden. Maar de toets nogmaals maken (poging zoveel) heeft in mijn ogen ook helemaal geen nut, want als ik geen begeleiding (lees hier: gerichte opdrachten) krijg, zal 't de volgende keer ook niet lukken... GODVERDOMME!!!!!!

Sorry, negeer het hele bovenstaande verhaal maar, moest ff frustratie kwijt en weer even in een positieve stemming komen..
 
Ik doe het in Groningen. Het is een deeltijdopleiding voor mensen die al hun bachelor (HBO) hebben (2e graads bevoegdheid) en nu ook hun 1e graads willen behalen. Het is dus ook een samenwerking tussen een HBO en Uni.
 
okido, interessant!
Ik ga volgend jaar ook aan een master beginnen aan de uni in Antwerpen
is een master in de opleidings- en onderwijswetenschappen

succes nog! :up:
 
@ Alie, hoe lastig is dat wel voor jou geweest!!!

@ Nesje, amaai! Jij hebt goesting, om nOg een jaar bij te gaan doen! Is dit ook in het kader van je visumprocedure dan?
 
Ik heb wel respect voor je, dat je dat er ook nog even naast doet. Is dat ook een deeltijdopleiding?

Vond het zelf heel lastig combineren, een (bijna) full-time baan in het onderwijs en dan ook nog 20 uren per week ernaast studeren. Dus petje af!
 
Hi Alie, hoop dat je alweer in postieve stemming bent...herken me helemaal in je verhaal!! Mijn stemming is niet te HARDEN :angry: vandaar dat ik maar ff reageer, gedeelde smart = halve smart zeggen ze..Ik heb voor de 3e X mijn Ielts niet gehaald op 0,5 punt!! Eerste x voor writing, nu al 2 x voor speaking (6,5). De rest had ik een 7, 7,5 en een 8,5. Zo gaat het steeds, hoe weet je of ze speaking eerlijk beoordelen (denk aan de kassa..)? Het gesprek ging super voor mijn gevoel, NOT dus... Als 1 juli het nieuwe puntenstelsel komt, kan ik het verder vergeten met de visumaanvraag...&*+@#^(+#&

Familie S., hoop dat jullie zoon nog recht houdt op PGB of zorg in natura. Ik hoorde dat het nog wel een jaar duurt voor het afgeschaft wordt, (als dat waar is), maar dan zijn jullie misschien al weg/onderweg? Idd een K..land, met al die veranderingen iedere keer, niemand weet waar hij aan toe is. Ik werk met kinderen met een beperking en zie hoe nodig het is voor de gezinnen en kinderen. Goed systeem, geen overheadkosten aan allerlei management etc...waarom afschaffen? Het wordt langzaam een a-sociaal land <img src='http://forum.xpdite.net/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt=':'(' />
 
Hi Folks from Australia and overseas and other planets...

Iedereen kent wel de Mobile phones van the brand HTC.
Leuke dingetjes met touch screen.
Foto's branden vanaf je chip naar je pc is een makkie.
Ook video's branden vanaf je phone chipcard naar je pc.
Alleen ik krijg er geen geluid bij.

Toch als ik de video afspeel op de HTC heb ik duidelijk wel geluid.
Wie o Wie weet hoe ik geluid krijg als ik de video afspeel op de pc.

Have a great weekend,

Jack :evil:
 
:lol: :lol: :up:

Hij is fijn....

Geluid van de pc is okay.
Alleen de video gebrand van HTC naar de pc heeft geen geluid.

Alle oplossingen welkom..

Appreciate

Jack :evil:
 
Gebruik je een ander programma om de htc video af te spelen dan je andere audio test file? Oftewel staat het geluid niet af in het programma dat je htc filmpje af speelt?

Hoe zet je het filmpje van je htc naar je pc over?
 
Gebruik je een ander programma om de htc video af te spelen dan je andere audio test file? Oftewel staat het geluid niet af in het programma dat je htc filmpje af speelt?

Hoe zet je het filmpje van je htc naar je pc over?

Ik heb een hele kleine chipkaart in de HTC zitten.
Deze zet ik over in een andere chipkaart (deze is een beetje groter) en deze past en push ik in de pc.
De pc voelt deze verandering en geeft aan "photo kaart downloaden naar pc".
Ik moet even het beestje ene naam geven en op oke klikken.

De video speelt af met geluid op de HTC maar zodra deze gedownload is naar de pc is het geluid gone.
Vertel me niet dat ik de laptop een meter of 15 moet laten vliegen....want dat heb ik al geprobeerd en dat werkt niet....

Thanks,

Jack :evil:
 
Waarschijnlijk gebruik je zo'n kaartje:
format-sd-card-800x800.jpg


Open eens "my computer", zodat je dit scherm krijgt (zo ongeveer, niet alles staat er hetzelfde op)
My-Computer1.jpg


Dan doe je het kaartje er in. Op het moment dat je PC zegt "photo kaart downloaden naar pc", moet je eens klikken op "nee".

Kijk of bij "my computer" er een icoontje bij komt. Zo ja, klik met de rechtermuisknop op dat icoontje en dan "verkennen" (ik weet niet welke term microsoft als engels woord daarvoor gebruikt...Explorer?).

Je krijgt nu allemaal bestandjes of mapjes te zien. Zoek je filmpje op. Klik dan met de rechter muisknop op het filmpje en kies "open with". Probeer hier eens windows media player, of quicktime movie player.
 
G&%^dverd*^me als je het download naar youtube heb ik ineens wel geluid.

Northern Territory day 2011
Elk jaar weer apart.
Veel vuurwerk , bbq-en, bier en nog meer vuurwerk.
Vraag me niet waar het vandaan komt en waar het goed voor is ....want dat weet ik ook niet.
We krijgen er niet eens een dag voor vrij.
Midden in het droogseizoen , bij een fart vliegt het gras al in de fik maarrrr.....
Met NT - day kun je letterlijk op elke hoek vuurwerk kopen.

Het beste vuurwerk krijg je op Mindil Beach "market".
Dit word georganiseerd en zeer gezellig druk.
Zeer goede didgeridoo music met prachtig vuurwerk en een knallende vlammen show.
Zeker de laatste 3 minuten waren ... WOWWWW.
Enjoy folks,

Jack :evil:

http://www.youtube.com/watch?v=V-Oposy0hmo
 
Back
Top